DSC Performance Ltd. е създаден от екип от млади хора с ясно изразен афинитет към автомобили от люБИМАта марка.
Съсредоточаваме усилията си върху решаване на проблемите по автомобилите – както механични така и софтуерни.

За нас автомобила не е просто съвкупност от механични компоненти, обвързани с електроника – възприемаме го по един различен начин – като организъм!

Ние в DSC Performance Ltd. сме убедени, че ремонтните дейности по тези автомобили са наша страст и призвание и го доказваме ежедневно на всички гласували ни доверие!

Предлагани услуги от DSC Performance Ltd.:
  • Ремонт;
  • Диагностика;
  • Тунинг;
  • Преглед преди покупка.

Ние от DSC Performance Ltd. сме наясно с отговорността, която поемаме пред нашите клиенти, които ни гласуват доверие – точно за това ние сме се специализирали в извършването на тежки ремонти на двигателите от гамата на BMW – както бензинови – така и дизелови агрегати.

Смяна на мотори, ревизия на мотори и цилиндрови глави, подмяна на компоненти от мотора с усилени такива.

Ремонт и рециклаж на ГНП помпи, дюзи, турбо компресори, хидравлични рейки, хидравлични помпи, хидравлични маркучи, компоненти по ходовата част (шарнири), стартери, алтернатори, компоненти по електрониката (E46, E39, Е53, Е83, Е87, Е65, Е70, Е71, F01, F07,F10,) – всички ел.модули – с гаранция на ремонта от 6 месеца до 2 години.

За качествената работа спомагат богатия набор специализирани инструменти, с които сервиза разполага. (BMW special tools, комплекти за зацепване – на BMW и на едни от най-реномираните производители, специализиран хардуер и софтуер.)

Работим с едни от най-добрите фирми в бранша, което ни позволява да гарантираме за качество на извършените ремонти.

Като лидер в иновационните автомобилни технологии BMW оборудва своите модели с широк набор от електронни и измервателни компоненти, чиято цел е оптимизация на работата на мотора, скоростната кутия и периферните устройства.

В днешно време отстраняването на проблемите е предшестван задължително от точно и категорично диагностициране на проблема. Тук идва ред на специализирания софтуер разработен от BMW само и единствено за свойте автомобили.

Ние от DSC Performance Ltd. сме наясно колко важно е бързото и точно диагностициране на проблемите за качеството на ремонтите, който извършваме и поради тази причина гласуваме доверие само и единствено на специализиран софтуер за автомобилите.

Сервизът разполага с диагностична апаратура от последно поколение GT1 DIS, OPC, OPPC, BMW ISIS ISTAP, ICOM (I + ME ACTIA).

Конските сили и въртящият момент никога не са достатъчни!

Ние от DSC Performance Ltd. предлагаме както софтуерна, така и хардуерна модификация на автомобилите от любимата марка.
  • Изпускателни колектори
  • Хибридни турбини
  • Изпускателни генерации
  • Софтуерна модификация (remap)

ПРЕДИ ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ ОТ МАРКАТА BMW

Насочено към бъдещите собственици на автомобили от „нашата марка”.

Ключов елемент към безаварийното шофиране на новия автомобил е основният преглед преди покупката му.

Ние от DSC Performance сме наясно, че качественият оглед преди покупка на автомобил е от ключово значение за последващите разходи по него и евентуална корекция на първоначално обявената цена.

Поради тази причина предлагаме детайлен и цялостен оглед на избраният от Вас автомобил. Включва: пълна диагностика, тестово каране на автомобила, оглед на всички компоненти по мотор, силово предаване, ходова част, скоростна кутия, спирачна уредба, кормилна уредба.

Поставяйки се на мястото на купувача – гарантираме за адекватната оценка на цялостното състояние на автомобила.

Може да бъде изображение с 3 души

Може да бъде изображение с автомобил

Може да бъде изображение с автомобил

Адрес

Адрес:

гр. София, ж.к. Илиянци, ул. Петър Панайотов 22-26, до стоков базар “Илиянци”

Локация:

42.739288832611, 23.31668338019

Телефон:
Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.