Събирателно дружество ТРЕЛП – ГЕОРГИЕВИ И СИЕ е създадено като семейна фирма през 1991 г. /фирмено дело No: 3899 /24.06.1991 г./.
По тогавашното законодателство статутът на фирмата е Дружествена фирма.

През 2000 г. е извършена регистрация по ЗДДС. Производствените помещения се намират в гр. Девня. 
Основната дейност е производството на детайли от еластомери за различни отрасли на промишлеността /електротехника, корабостроене, кораборемонт, хранително-вкусова и др./ Разполага с голям набор от прес-форми, както за стандартни /пръстени за палцеви съединители, щорц съединители и др./, така и за нестандартни изделия /вибротампони, уплътнители за люкове и др./
Съществува възможност за проектиране, конструиране и изработване на прес-форми по чертеж на крайното изделие, по съществуващ детайл или според работните му параметри и спецификата на приложение.

Произвежданите изделия отговарят на изискванията на БДС или на представени от клиента технически изисквания, което се удостоверява със сертификат за качество.
Количеството произвеждани изделия се договаря, като е възможно те да бъдат от 2-3 броя до няколко хиляди броя. Експедицията се извършва чрез спедиторски фирми, БДЖ или франко склада на СД ТРЕЛП.

Производство:

Процесът на производство се осъществява чрез прес-форми и екструдиране /изтегляне /за профили//. Използваните материали са по желание на клиента в рамките на изкуствени и естествени еластомери /каучук/, промишлени силикони и смеси на силиконова основа за хранително- вкусовата промишленост. Инструментите се проектират от СД „ТРЕЛП“ по спецификации на клиента, по съществуващ детайл или според приложението и работните параметри на изделието. Прес-формите /матрици/ се изработват по метода на студена обработка на метала от подизпълнители. Има възможност за осъществяване на производство и с инструмент на клиента.

Продукти:

Съединители
Съединители за ниско и високо оборотни машини, за хидравлични /водни, маслени/ и пневматични /газови/ помпи. Твърдост и еластичност по спецификации на БДС или по желание на клиента. Максимален външен диаметър на съединител до 550 мм.

Електроизолационни уплътнители
Уплътнители за електросистемата на страната /трансформатори/. Над 100 размера за изводи високо и ниско напрежение, нивомери, маслопрекъсвачи, уплътненители за затваряне на трансформаторни резервоари /профили: кръгли, правоъгълни/ и възможност за изработка на нови конфигурации по размери на клиента.
Електроустойчивост. Маслоустойчивост. Твърдост от 50° А до 75° А. / мерни ед. по Шор/ Сертифицирани от акредитирана българска лаборатория, гарантираща качеството на изделията.

Електроизолационни компоненти
Компоненти от фенолформалдехидна смола /бакелит/ за токопроводни системи.
Проектиране и изработка в съответствие с нуждите на клиента. Възможности за цвят по желание.

Уплътнители за налягане
Уплътнители за хидравлични и пневматични системи. Проектиране и производство на специфични, нестандартни уплътнители. В зависимост от работната среда се предлагат маслоустойчиви, киселино- и атмосфероустойчиви. Температуроустойчиви от силикон базирани смеси до 250° С. Температуроустойчиви от изкуствен каучук до 90° С. Профили и листи Предлагат се квадратни, правоъгълни, кръгли и с неправилна геометрична форма профили. ЕПДМ, маслоустойчиви, атмосфероустойчиви и киселиноустойчиви. За плътни профили – твърдости до 80° А. Микропорести профили – твърдости до 30° А.

Каучукови изделия с метални вложки 

Предлагат се и продукти от различни видове каучук с вложени метални профили /гумиране, обличане/.

Възможностите за изработка са до 550 мм външен диаметър и височина до 400 мм на каучуковата повърхност.
Съединението между метала и каучука е чрез различни видове технически лепила – топло или студено .

 

Адреси:

Адрес на седалището на фирмата:

гр. Варна, ул. „Кап. л-т Тодор Соларов“ 25, ап. 71

Адрес на производственото помещение:

обл. Варна, с. Езерово, Промишлена зона 1

Адрес

Адрес:

гр. Варна, ул. Кап. л-т Тодор Соларов 25

Локация:

43.21430192828, 27.914942840949

Телефон:
Имейл:
Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.