Ние отглеждаме маслодайна роза в продължение на 15 години. Нашите насаждения и дистилерия се намират в долината на розите с. Бузовград, което е на разстояние един километър от гр. Казанлък.

Предлагаме само и единствено безвредни продукти, контролирани и със сертификат за био производство.Розите не се наторяват с изкуствена тор, не се пръскат с вредни пестициди. За отглеждането използваме само биологични торове и препарати.

Истинските  натурални и биологични продукти са по-добри за твоето тяло и за околната среда.

Уникалния аромат на розовата вода се дължи на комбинацията от 100% натурални съставки.

Розовата вода е позната още от дълбока древност, като противовъзпалително, омекотяващо и почистващо средство.

Розовата вода тонизира, освежава и овлажнява кожата, също успокоява кожата при обрив и алергия. Тъй като при отглеждането на розите не използваме химикали като минерални торове или препарати за растителна защита, водата може и да се пие и е идеално средство за пречистване на организма.

За това ние произвеждаме и продаваме продукти с превъзходно качество. Розовата вода се получава от свежия  цвят непосредствено след беритбата се обработва в дистилерията ни.

Нашата розова вода е получена чрез пряка дестилация на цветовете на Rosa Damascena, а не като страничен продукт от производството на масло, както е при повечето флорални води. Това прави водата много качествена.

Всички продукти, които продаваме са сертифицирани като биологични и носят знака на съответния сертифициращ орган.

Адрес

Адрес:

гр. Казанлък

Локация:

42.6194408, 25.3929575

Телефон:
Имейл:
Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.