Къща за гости Панорама 3D е предназначена е за 19 места за посетители.

Първия етаж на къщата е организиран с входно антре, предверие със стълба към второто и сутеренното ниво. Срещу стълбата, към предверието има тоалетна с мивка. Предверието е пространствено свързано с разположената в югозападната част на етажа трапезария. В нея са организирани 22 места за хранене. През три стъпала от трапезарията е достъпна кухнята, разположена в северозападната част на първия етаж.

При прехода между трапезарията и кухнята кухненските шкафове преминават в бар-плот. В североизточния ъгъл на трапезарията е проектирана ъглова камина, която служи и като параван, скриващ подхода към разположените в североизточната част на етажа две спални помещения. Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05м. Кухнята, килера и спалните помещения са със светла височина 2,60м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата.

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//320%20(2).jpg

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//343%20(2).jpg

Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, от където се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най – високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – от тук носи името си : Панорама 3D. В непосредствена близост с вратата към верандата е изградено огнище. Срещу огнището, под навеса е разположена маса за хранене с 10 места, а под колоните още три маси по 4 места. В северната си част верандата се свързва чрез стълба с теренната площадка около къщата.

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//338%20(1).jpg

До вторият етаж на къщата за гости се достига по трираменната стълба, излизаща в просторна дневна, разположена над трапезарията. В центъра на дневната са организирани няколко къта за сядане. Местата за сядане са разположени така че да имат поглед към панорамата, която се разкрива през остъклените витрини на западната и южната фасади на дневната. Пред витрините, по цялата им дължина, е проектирана просторна тераса, частично покрита с дървена пергола. В източната част на дневната, в образуваната пространствена ниша при стълбата, е организиран интернет-кът с две места. На етажа – в северната и североизточната му част се разполагат и три спални помещения с бани към тях.

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//339%20(1).jpg

Почивка

Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие.

Туризъм

Благодарение на уникалното си местоположение и усилията на местния бизнес, Стара планина е една от най-посещаваните туристически дестинации.

Празненства

Трапезарията има възможност да се преустрои на конферентна зала за провеждане на вашият фирмен тийм билдинг или презентация.

Тийм билдинг

Неповторимата панорамна гледка към величествения Балкан и околностите е мястото за Вашите тържества на открито.

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//78.jpg

Районът на Стара планина е изпъстрен с красива природа и уникално културно–историческо наследство, което дава много възможности за бизнес туризъм. Конкретният предмет на настоящата инвестиция, а именно – изграждане на нова къща за гости в град Вършец, е уникален по своя характер. Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие на класически балнео и селски туризъм, имащо потенциал за привличане на местни и чужди туристи през всички сезони на годината.

http://panorama-house.com/wp-content/uploads/photo-gallery/imported_from_media_libray//327.jpg

Адрес

Адрес:

гр. Вършец, ул. Хисаря, местност Милкини Ливади

Локация:

43.192517, 23.2963378

Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.