Автосервиз Чарли се намира в гр. София и предлага на своите клиенти автосервизно обслужвано от най-високо ниво.

В автосервизът може да ви бъде направена компютърна диагностика и пълно обслужване на автоклиматик, като сервизът разполага с апаратура за диагностика на всички марки и модели автомобили, както и с диагностичен хардуер и софтуер за всички автомобилни инжекционни газови системи.

Автосервиз Чарли разполага с висококвалифицирани специалисти, които са в състояние да открият и отстранят всеки проблем свързан с горивната, електрическата, газовата или други системи на автомобила Ви.

Снимка на ЧАРЛИ - Автосервиз.

Услуги:

  • Диагностика на всички марки и модели леки автомобили;
  • Диагностика на всички марки и модели автомобилни газови уредби;
  • Монтаж на автомобилни газови уредби.

Автосервизът предлага монтаж на газови инжекциони, стандартни газови уредби, диагностика, настроика, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички видове системи.

Екипът от специалисти следва най-новите технологии и нововъведения в съвременните газови инжекционни системи. Можете да разчитате на тях за оптимална настройка на вашата газова система, което води до подобряване на работата на двигателя, повишена мощност и минимален разход.

Автосервиз Чарли предлага и комплексна грижа и профилактика за всички автоклиматици, като диагностика, дозареждане и цялостно зареждане.

Снимка на ЧАРЛИ - Автосервиз.

Адрес

Адрес:

гр. София, ул. Добротич 2

Локация:

42.6899373, 23.2852314

Телефон:
Имейл:
Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.