Автосервиз Ксиви ООД се намира в гр. Стара Загора.

Услуги:

  • Продажба на автостъкла с дожовотна гаранция за монтажа;
  • Монтаж на автостъкла;
  • Автомонтьорски услуги;
  • Продажба и монтаж на автоаларми;
  • Системи за автозаключване на всички видове автомобили.

Първокачествени автостъкла от Автосервиз Ксиви

Когато е невъзможно стъклото да бъде възстановено, Автосервиз Ксиви предлага нови автостъкла.

Работим с оригинални автостъкла на Pilkinton или китайски на Xug. Монтажните лепила, които използваме са на известната фирма Sika. Можем да възстановим и фаровете на автомобила, ако са от пластмаса или са помътнели. Полиране на фаровете е възможно благодарение на технологията на ЗМ Headlight Lens Restoraton System. Доказано е, че челното стъкло носи 30% от сигурността на пасажерите в автомобила. При напукано челно стъкло на вашия автомобил, вие нямате добра видимост върху пътната обстановка.

При сериозно ПТП ако вашето челно стъкло не е монтирано добре, Вие може да се озовете на улицата и там Ви чака друга опасност от блъскане от друг автомобил.

При напукано стъкло се нарушава херметизацията на автомобила, което води до запотяване на прозорците и слаба видимост на обстановката около вас.

 

Възстановяване на спукани автостъкла

Технологията по корекцията не е измислена от нас. От 70-та година в САЩ се извършва тази услуга – възстановяване на спукани автостъкла. В България много хора бъркат възстановяването на спукани автостъкла с лепенето на спукани автостъкла, но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер. След самия ремонт на автостъкла, мястото, където е извършена самата поправка, се обработва за около 2-3 мин с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото, с което се завършва и самото лепене. Лепенето на спуканото стъкло е желателно да бъде направено бързо, за да не се получи замурсяване на спуканото стъкло, което ще намали и самото качество на лепене.

Възстановяване на спукани автостъкла е възможно да бъде направено и на място на пътя стига атмосферните условия да са подходящи за лепене на автомобилни стъкла.

Цените на автостъкла са винаги по-високи от това да бъде възстановено самото стъкло. За възстановяването ние използваме продукти, инструменти и технология на американската фирма Glass Mechanix.

Автосервиз Ксиви работи на посочен от вас адрес, само ако за целта има нужните условия. Стъклата, които са имали лека люспа, звездичка или други наранявания, за чието възстановяване не са взети мерки, пускат лъч, който трудно се възстановява. За това всеки само решава ако има такъв проблем дали да вземе мерки навреме.

Адрес

Адрес:

гр. Стара Загора, ул. Промишлека 20

Локация:

42.4080903, 25.6300512

Телефон:
Имейл:
Свържете се с бизнеса
Кликнете върху бутона, за да покажете картата.